Fizetési feltételek

Lehetséges fizetési módok:

Banki átutalással történő előre fizetés:
A megrendelés folyamatában a felhasználó kiválaszthatja ezt a fizetési módot. Az átutalás teljesítéséhez szükséges adatokat a megrendelés beérkezését visszaigazoló e-mail tartalmazza.

Online bankkártyás előre fizetés:
A megrendelés folyamatában a felhasználó kiválaszthatja az online fizetési szolgáltató szolgáltatásával történő előre fizetést, amelyet a SimplePay biztosítja. A szolgáltatás használata során a felhasználó bankkártyával fizethet.

A bankkártyával történő fizetés során a fizetéshez használt bankkártya adatait Felhasználó közvetlenül és kizárólag az OTP Mobil Szolgáltató Kft., 1093 Budapest, Közraktár u. 30-32. (SimplePay) részére adja meg, mivel a fizetés folyamatában átirányításra kerül a SimplePay oldalára. A SimplePay nem osztja meg a bankkártya adatokat Szolgáltatóval.
Az online fizetés további feltételeiről a fizetési szolgáltató szerződési feltételei rendelkeznek, melyeket megismerhet Felhasználó a kifizetést megelőzően a fizetési szolgáltató felületén, ahová a megrendelés folyamatában átirányításra kerül.

A megrendelés elküldésének folyamatában a felhasználó által kiválasztott, utánvéttel történő fizetés személyes átvétel esetén a szolgáltatónál.
A szolgáltató biztosítja a szolgáltatónál történő személyes átvétel lehetőségét.
7200 Dombóvár, Köztársaság u. 10., Hétfőtől péntekig 8-17-óráig előre egyeztetett időpontban.

Ez esetben a felhasználó a helyszínen készpénzzel fizethet.

Scroll to Top